ILMAINEN TOIMITUS yli 49 € POSTIN NOUTOPISTEPAKETTITILAUKSIIN kaikkialle Suomeen.


yhteystiedot

Barivita Oy Ruosilantie 14 00390 Helsinki

Y-tunnus:2959269-5


E-mail: info@barivita.fi

Tavoitat meidän puhelimitse arkisin klo klo 10-14 välillä numerosta: 050 475 0707

Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10-18
La 10-15


HUOM! Kiertotie käytössä 17.2.2022 eteenpäin Ruosilantien remontin vuoksi. Vihdintieltä ei pääse kääntymään Ruosilantielle remomtin aikana. 

Ajo-ohjeet:

HUOM! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 17.5.2022 alkaen. Uusi osoitteemme on Ruosilantie 14. Barivitan noutopiste on ison punatiilisen rakennuksen takana oleva tumman harmaa uusi rakennus. Sisääntuloportilta näet ison RX MOTO valomainoksen. Barivitan noutopiste, Aminopörssi sijaitsee RX MOTON vieressä talon oikeassa päädyssä. 

Kun ajat Vihdintietä Pohjoiseen, jatka Ruosilantien ohi 1 km matka S-marketin risteykseen. Käänny oikealle Malminkartanontielle, siitä oikealle Kartanonkaareen, ja jälleen oikealle kohti Aminopörssiä ja Ruosilantietä.

Kun ajat Vihdintietä Etelään, käänny 1 km ennen Ruosilantietä olevasta S-marketin risteyksestä vasemmalle Malminkartanontielle. Käänny Malminkartanontieltä Kartanonkaareen, ja jälleen oikealle kohti Aminopörssiä ja Ruosilantietä.

Voit noutaa tilauksesi Noutomyymälästämme. Voit myös ostaa tuotteet suoraan noutomyymäläämme.
Noutomyymälän hoitaa yhteistyökumppanimme Aminopörssi. Astut siis sisään Aminopörssiin ja olet oikeassa paikassa =).


Aukioloajat
MA-PE 10-18
LA 11-15

Parkkipaikat
Saat parkkipaikan takuuvarmasti myymälän edestä. Käytössäsi ovat paikat joissa lukee Nutrimarket Oy, Aminopörssi tai vieras.