ILMAINEN TOIMITUS yli 49 € MATKAHUOLLON NOUTOPISTEPAKETTITILAUKSIIN kaikkialle Suomeen.


Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus koskee myös yhteistyökumppanimme Aminopörssin myymälästä ostettuja tuotteita. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, avaamattomia ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme tuotteiden hinnan 14 vrk sisällä siitä, kun palautetut tuotteet ovat saapuneet meille.

Mikäli palautettujen tuotteiden jälkeen tilauksen arvo laskee alle voimassa olevan ilmaisen toimituskulurajan, vähennetään toimituskulut palautettavalta summalta. Palautusrahti 5,90 € veloitetaan asiakkaalta.

TUOTTEIDEN PALAUTUSOHJE

Matkahuollon tilaukset: 


Palautus Matkahuollon toimipisteeseen.
Kirjoita pakettiin Barivitan palautustunnus 9555651 ja vie se mihin tahansa Matkahuollon noutopisteeseen. Palautustunnuksella voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista.

Palautus Matkahuollon automaattiin.
Rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi joko Matkahuollon verkkosivuilla tai lataa Matkahuollon appi puhelimeen, jonka kautta pääset rekisteröitymään. Saat aktivointikoodin ja voit palauttaa Matkahuollon paketin Matkahuollon automaattiin.

Jos et halua rekisteröityä Matkahuollon asiakkaaksi, käytä Barivitalta saatua palautustunnusta verkkopalvelussa. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin. Syötä Barivitan palautustunnus. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin ja voit aktivoida palautuksen.
Saat aktivointikoodin, jolla voit jättää palautuksen mihin tahansa Matkahuollon automaattiin.

Pakettiautomaatista palautus onnistuu näin:
1. Kirjoita paketin päälle aktivointikoodi, lähettäjän nimi, osoite ja matkapuhelinnumero ja vastaanottajan nimi ja osoite.
2. Valitse pakettiautomaatin näytöltä Lähetä.
3. Skannaa palautusosoitekortissa oleva viivakoodi tai syötä aktivointikoodi näytön ohjeiden mukaan. Valitse Hyväksy.
4. Valitse näytöltä paketille sopivan kokoinen lokero (S–XL). Valitsemasi lokeron ovi avautuu automaattisesti.
5. Jätä paketti lokeroon ja sulje lokeron ovi.

Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäispakkaukseen ja liitä mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero.

Postin tilaukset:
Palauta postin toimitustavalla tehty tilaus postiin käyttäen asiakaspalautustunnusta: 654498.

Palauta DBSchenker toimitustavalla tehty tilaus DBschenker toimipisteeseen.

Alkuperäisessä paketissa ollut kollitarra kannattaa säilyttää, koska se nopeuttaa palauttamista huomattavasti.

Palautusosoite:
Barivita Oy
Ruosilantie 14
00390 Helsinki

Pyydä kuitti palautuksesta. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Mikäli 3kk välein toistuva kestotilaus perutaan vasta kun tuotteet on jo lähetetty, vähennetään palautettavasta summasta toimitus- ja palautuskulut. Ulkomaan tilauksien palautuessa, asiakas maksaa aina tilauksen toimitus- ja palautuskulut.