ILMAINEN TOIMITUS yli 49 € MATKAHUOLLON NOUTOPISTEPAKETTITILAUKSIIN kaikkialle Suomeen.


Pidä huolta itsestäsi myös Koronan aikana


Tietopankki by Anton K., 29.5.2020
Koronan aikana kotonaolo ja sosiaalinen etäisyys sopii toisille, mutta toisille se aiheuttaa stressiä ja yksinäisyyttä. Pelko sairastumisesta ja tietoisuus lihavuuden aiheuttamasta lisääntyneestä riskistä vaikeampaan Covid-19 tautimuotoon saattaa huolettaa. Osalla huoli ja stressi voivat aiheuttaa unettomuutta ja lohtusyömistä.

Siksi on tärkeä huolehtia omasta hyvinvoinnista. Liikunta, terveellinen ja kevyt ruokavalio sekä mielekäs tekeminen saattavat pysäyttää nousevan painokäyrän. Kiinnitä myös huomiota riittävään vitamiinien ja kivennäisaineiden sekä proteiinin saantiin.

Hyvänolon vinkit:

- Ulkoile

o Kävely, pyöräily ja uinti ovat hyviä vaihtoehtoja liikkumiseen. Kesäkuun alussa monet maauimalat avaavat ovensa.

- Hyödynnä hyötyliikunta

o Kävele tai pyöräile aina kun voit. Unohda kesäksi auto sekä julkiset liikennevälineet. Jos kuitenkin käytät julkisia kulkuneuvoja, jää pari pysäkkiä aikaisemmin pois kyydistä ja kävele loppumatka.

- Syö hyvin eli kevyesti ja terveellisesti

o Panosta vitamiineja ja hivenaineita pursuaviin kasviksiin ja varmista riittävä hyvälaatuisen proteiinin saantiin. Riittävä proteiininsaanti ehkäisee lihaskatoa.

- Uppoudu harrastukseen

o Panosta lempiharrastukseesi tai kokeile jotain uutta! Esim. käsityöt, maalaaminen tai puutarhatyöt pitävät mielen virkeänä.

- Pidä yhteyttä ystäviin puhelimitse ja sosiaalisen median välityksellä päivittäin.TERVEELINEN KESÄHERKKU BARIVITA SMOOTHIE

Helppo ja nopea Barivita Smoothie sopii loistavasti terveelliseksi välipalaksi ja maistuu taivaallisen hyvältä! Barivita proteiini sisältää proteiininlähteenä laktoositonta heraisolaattia, joka on helposti sulavaa ja sopii erinomaisesti silloin, kun ruoka-annoksen koko on rajoitettu.

Ohje:

Sekoita annosmitallinen Barivita proteiinia, rasvatonta maustamatonta jugurttia, jäitä, loraus vettä ja lempparimarjojasi (esim. mansikat, mustikat, pensasmustikat tai vadelmat) ja surauta kaikki blenderissä herkulliseksi smoothieksi. Nauti heti!

Hyvää kesää toivottaen,

Barivita Tiimi

ps. Kiitos lukuisista toiveista kehittää Barivita Kalkki D myös purutabletiksi. Toiveenne toteutuu pian! Pysy siis kuulolla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Barivita yhteistyöhön LILE ry kanssa

Barivita tekee yhteistyötä Lile ry:n kanssa. Lile:n tavoitteena on edistää valtakunnallisella tasolla tasa-arvon ja hoidon toteutumista lihavuusleikkausprosessissa kaikissa sairaanhoitopiireissä Suomessa. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä potilaiden ja hoitohenkilökunnan tietois...

-

-